Puslapiai

2013 m. kovo 8 d., penktadienis

Muzika, užvaldanti mus

Gal ir juokinga atrodo, kalbėti apie muziką, bet mano gyvenime, o ir daugelio kitų žmonių, ji yra tarsi gyvybė. Tiesą pasakius, tai neįsivaizduoju jokio kito dalyko, kuris taip gerai atspindėtų nuotaiką, išlietų emocijas... Tik muzika. Kai būna liūdna - ji vienokia, kai linksma - ji vėl keičiasi... Turbūt ne veltui sakoma: "Pažiūrėjus į žmogaus grojaraštį, galima spręsti apie patį žmogų" :)
Turbūt būtų galima ant pirštų suskaičiuoti dalykus, kurie mane lydi nuo pat vaikystės. Muzika yra vienas iš jų. Dar būdama maža ją labai mėgdavau ir, kai dėdė grodavo gitara, būdavau labai laiminga, o, jei dar kokį akordą leisdavo prabraukti per stygas... Matyt, ne veltui dabar ir pati groju gitara :D
Ne kartą įsitikinau, kad nėra geresnio ramybės šaltinio kaip muzika, o jei dar ir pačiai kas nors susidėlioja, kaip kokia dėlionė: imi niūniuoti kokią nors melodiją, tuomet atsiranda kokia nors eilutė, tada antra, o paskui, žiūrėk, jau ir visa daina! Tada supranti: "Kaip gera yra kurti..." Kas žino, gal kada nors tai taps ne tik mintyse užrašytomis eilutėmis, ar ant lapo užrašytomis natomis, bet ir kuo nors daugiau... Svarbu norėti ir tikėti, o tuomet jau nieko nėra neįmanoma.


http://www.youtube.com/watch?v=qxmcQGeNcMc


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Translate